Bio Yemekçilik olarak, iş sağlığı ve güvenliğinden kalite yönetimine, müşteri memnuniyetinden çevreye saygıya kadar tüm faaliyetlerimizi belirli prensipler çerçevesinde yürütmekteyiz.
İş Sağlığı ve Güvenliği
İş Sağlığı ve Güvenliğini en önceliğimiz haline getirerek, çalışmalarımıza tam anlamıyla güvenli çalışma ortamı sağlayarak olası iş kazalarının ve meslek hastalarını önüne geçmek. İSG tehlikelerini ortadan kaldırarak, risk analizi şiddetine göre önlem almak ve İSG tam anlamıyla sağlamak.
Sürekli İyileştirme ve Çalışan Katılımı
Uyguladığımız Yönetim ve Kalite Sistemlerinin iyileştirilmesi için Çalışanlarımızın katılımını sağlamak.
Tedarikçi Denetimi
Tedarikçilerimizi sürekli denetimlerden geçirerek onlarında sektörde kontrollü bir şekilde ilerlemesini sağlamak.
Sürdürülebilirlik ve Çevre
Sürdürebilirlik ilkesine dayanarak doğaya, canlılara ve çevremize saygılı bir şekilde hizmet üretmeye çalışmak ve bunu tüm personellerimize entegre etmek için eğitimler düzenlemek.
Müşteri İletişimi ve Gizlilik
İş birliği yaptığımız tüm Müşterimizinle karşılıklı açık iletişimde olup hızlı çözümlerle aksiyon almak ve müşterilerimizin şirket bilgilerinin gizliliğine politikasına sadık kalmak.
Memnuniyet ve İyileştirme
Çalışanlarımızın ve müşterilerimizin memnuniyet beklentilerini ölçerek şartlarını en güzel şekilde iyileştirmek.
Eğitim ve Gelişim
Sürekli eğitim planlamaları ile çalışanlarımızın kişisel gelişimine katkıda bulunarak motivasyonlarını sağlamak.
Yasal Uyumluluk
Tüm faaliyetlerimizi sürdürürken Çevre, İş Sağlığı Güvenliği, Kalite Yönetim Sistemleri ve Müşteri Memnuniyeti Standartlarına, müşteriler tarafından istenilen uygunluk prosedürlerine ve tüm ilgili yasal mevzuatlar yükümlülüklerine uymak.
Süreç İyileştirme
Süreç yaklaşım değerlendirme toplantıları ile firma olarak daha hızlı gelişmek adına iyileştirme programlarını firma tabanına entegre etmek.
BİO YEMEKÇİLİK YÖNETİM KURULU