Bio Yemekçilik Tecrübemiz

Tecrübemiz

LEZZET EMİN ELLERDE

CHEF İBRAHİM HALİL BAL

1995-2002 yılları arasında otel ve restoranlarda bölüm şefi ve koordinatör şef olarak görev yapmıştır.

2007 yılında Türkiye Aşçılar Federasyonu'na bağlı Çukurova Aşçılar Derneği'nin kurucu üyesi, 2011 yılında kurulan Gastronomi Fikir Kulübü'nün kurucu üyesi ve yöneticisidir.

2007 yılında Adana'da Friends Cafe'de baş şef olarak göreve başlamış, 2020 yılından itibaren aynı işletmede ortak ve mutfak şefi olarak görevine devam etmektedir.

2023 yılından itibaren Bio Catering'in kurucu ortağı olarak, toplu yemek üretiminde kaliteli ürün ve lezzetli yemekler üzerine çalışmaktadır.

Chef İbrahim Halil Bal

Şefimizin Belgeleri

Chef İbrahim Halil Bal'ın mesleki başarılarını gösteren belgeler ve sertifikalar.

Türkiye Aşçılar Federasyonu Teşekkür Belgesi

Türkiye Aşçılar Federasyonu Teşekkür Belgesi

Türkiye Aşçılar Federasyonu Şefler Yarışıyor Belgesi

Türkiye Aşçılar Federasyonu Şefler Yarışıyor Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı Usta Öğreticilik Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı Usta Öğreticilik Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı Ustalık Belgesi

Milli Eğitim Bakanlığı Ustalık Belgesi

× Şef Belgesi Görüntüsü